دراین نشست دکتر «نعمت الله صفری فروشانی»(چهارشنبه ۲۷ آذر) در گفت: هرگاه چیزی از بودجه اضافه بیاید به پژوهش داده میشود و به همین جهت خیلی از اوقات پژوهش ها تعطیل میشود. عضو هیأت علمی جامعه المصطفی با اشاره به این که پژوهش محصول آموزش است، گفت: کتاب ها و مقالات و پایان نامه ها است که اسم یک مرکز علمی را بزرگ نگاه می دارد و لازم است که این نگاه تصحیح شود از این رو باید برای پژوهش اتاق فکر، نقشه راه و ایده داشته باشیم.
وی افزود: در عرصه نظریه پردازی که جامعه المصطفی اخیرا وارد آن شده است و تلاش هایی هم در این زمینه صورت گرفته باید کارهای بیتشری صورت بگیرد چراکه نظریه پردازی محصول ارتقا یافته یک سازمان است یعنی اوج یک پژوهش را در یک سازمان نشان می دهد.
دکتر صفری فروشانی عنوان کرد:در جامعه المصطفی ظرفیت فراوانی برای انواع کرسی های نظریه پردازی علمی پژوهشی و ترویجی داریم که این ظرفیت باید در اتاق فکر سازماندهی و ساماندهی شود نه این که این رساله های علمی هرگز مورد استفاده قرار نگیرد در حالی که تعداد رساله ها و پایان نامه های خوبی که در المصطفی دفاع شده بسیار بیشتر از جاهای دیگر است.
وی با تأکید بر لزوم هویت بخشی و اعتماد بخشی به جامعه المصطفی گفت: الان در زیر مجموعه های نهادهای زیر نظر رهبر معظم انقلاب، جامعه المصطفی از دفاتری از جمله دفتر تبلیغات و پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه از نظر برگزاری کرسی های علمی و پژوهشی عقب هست در حالی که ظرفیت ما فراوان تر از این مقدار است.